1-2-2014 Lessen op krediet
Tegenwoordig is het halen van een rijbewijs voor veel mensen moeilijk om in 1 keer te betalen. Daarom hebben we een passende oplossing voor die groep bedacht. Vanaf nu kun je bij Autorijschool Succes je rijbewijs halen op basis van een maandelijkse betaling.
Hoe werkt het:
De eerste keer betaal je 250 euro waarna de opleiding van start gaat. En daarna betaal je maandelijks 100 euro tot je de opleiding volledig hebt voldaan. Natuurlijk leggen we dit schriftelijk vast, want het is wel een financiele verplichting. Bij het niet nakomen van de afspraak wordt de opleiding stopgezet en geven wij dit uit handen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze actie.
De bedoeling is dat je toch je rijbewijs kunt halen!

Reken voorbeeld:
Pakket 35 rijlessen 1295
Na betaling van de 250 euro is nog 1045 euro over. Als je iedere volgende maand 100 euro aflost dan heb je na 10 maanden nog een laatste termijn van 45 euro.
Natuurlijk mag er ook meer afgelost worden.

Voor meer informatie neem contact op met de rijschool.
12-11-2013 CBR verhoogt prijs examens
Bij de praktijk verwacht het CBR voor komend jaar zo’n 50.000 praktijkexamens minder dan in 2013, een daling van maar liefst 8 procent. “Dit heeft gevolgen voor de kostprijs per examen. En dat is de reden waarom de tarieven voor de praktijkexamens met gemiddeld 3,4 procent stijgen”, aldus het CBR. Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) heeft met de voorstellen van het CBR de tarieven te verhogen ingestemd, zo meldt het CBR.