Autorijschool Succes biedt je verscheidene mogelijkheden voor het volgen van de rijlessen:

Losse lessen
Deze kun je iedere week of een aantal weken vooruit plannen. Je kunt kiezen voor 60, 90 of 120 minuten.

Pakketten
Voor het volgen van een pakket is een intest nodig om te bepalen hoeveel lessen er nodig zijn. Het pakket bestaat uit een X aantal lessen, een praktijkexamen en een Eigen Verklaring (EV). Je kunt ook een pakket doen in de vorm van een spoedopleiding. Dit kan in 10, 20 of 30 dagen. Je moet dan wel overdag beschikbaar zijn en bij aanvang van de opleiding in het bezit zijn van je theoriecertificaat.

Op welke tijden kun je rijles volgen?
Je kunt rijles volgen van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. In overleg kan er op avond of op de zaterdagochtend gereden worden. Maar deze tijden zijn minder effectief omdat er op avond en zaterdagochtend minder verkeersdrukte is. Het verdiend aanbeveling om op de tijden van de toetsen en de examens te rijden.

Wat voor lesmethode wordt er gebruikt?
Autorijschool Succes gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen en gebruikt een digitale methode ontwikkeld door iTheorie. Hiermee kunnen we jouw theorie opleiding ook geheel digitaal aanbieden. Je hoeft geen leermiddelen aan te schaffen. Met jouw toegangspas heb je onbeperkt toegang tot het digitale lesboek en 5o theorie examens.

Na iedere les wordt de behandelde stof aangetekend op de instructiekaart en in jouw praktijkbegeleidingsboek. Besteed je na en voor je rijles voldoende aandacht aan het praktijkboek, dan zul je sneller leren! Bij Succes streven we naar een hoog lesniveau en motiveren we jou op een positieve manier. Met een prettige sfeer in de auto en op zijn tijd even goed lachen dat hoort er ook bij.

TIP: wie uitgerust en voorbereid de lesauto instapt, neemt veel meer op!

Hoeveel lessen heb je nodig?
Het aantal lessen wat er nodig is, hangt af van:

- "talent": heb je aanleg voor de bediening, voel je de auto goed aan, heb je verkeersinzicht?

- leersnelheid: hoe snel pik je iets op?

- de opgedane rijervaring tot nu toe: op scooter of tractor of alleen op de fiets?

- de motivatie om resultaat te behalen: betaal je zelf de rijopleiding van je bijbaantje?

Je hersenen moeten leren snel de juiste beslissing te nemen in bepaalde situaties. Dat gebeurt bij de rijles. Door lesuren te maken, wordt die patroonherkenning in je hersenen getraind.

Is rijles bij Autorijschool Succes goedkoop?
Rijles is nooit goedkoop, maar wij hebben gunstige tarieven. Verder doen we er alles aan om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Jij wordt actief bij de rijopleiding betrokken, tijdens en na de lessen. Wij motiveren en stimuleren.

Regelmatig hebben we leuke acties. Kijk daarom vaak op de nieuwsbrief.