Rijschool Succes
Welkom op de website van Autorijschool Succes uit Leeuwarden.
Hier kun je de informatie vinden die je zoekt. Heb je nog vragen? Bel of mail me dan gerust!

Wie ben ik?
Ik ben Gelina de Boer en werk sinds 2001 als rij-instructrice in Leeuwarden. Sinds 2007 heb ik mijn eigen autorijschool Succes, maar heb de laatste 4 jaren bij andere rijscholen gewerkt als franchisenemer. Vandaar dat je waarschijnlijk mijn lesauto wel hebt gezien, maar niet het bord Succes op het dak. Vanaf nu dus wel weer!
Wat kun je van Autorijschool Succes verwachten?
Autorijschool Succes biedt losse lessen en pakketten aan tegen gunstige tarieven. Met leuke acties valt er voor jou veel voordeel te behalen. Lees daarom regelmatig de nieuwsbrief.

Voor wie?
Sinds 1 november 2011 mag je rijles volgen vanaf 16.5 jaar. Dus als je nu 16.5 jaar bent of 61.5 jaar, je bent altijd van harte welkom om je rijbewijs te halen of je rijvaardigheid op te frissen.

De auto
De lessen worden gegeven in een Volkswagen polo bluemotion. Dit is een comfortabele en wendbare auto met goed overzicht. De auto is o.a. voorzien van airco, cruise control, ingebouwde navigatie en is rookvrij.

Welke methode wordt gebruikt?
Autorijschool Succes maakt gebruik van de digitale rijprocedure. Dit is de ideale voorbereiding op en tijdens de praktijklessen. Met behulp van een iPad wordt de praktijkinstructie in de auto verduidelijkt. De digitale rijprocedure bestaat uit ongeveer 60 films die alle onderdelen van de rijprocedure laten zien. Geen kladblokken of verouderde boekjes meer, maar moderne middelen!

Kwaliteit en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je de rijopleiding met Succes afrondt. Met Succes op weg!